logo inspiration nl - sept 2023

Samen Inspireren. Samen Groeien.

Als pedagogisch medewerker, maar ook als vrouw heb ik in de afgelopen jaren geleerd wat de kracht is van samenwerking en inspiratie. Het met elkaar delen van kennis, ervaringen en inzichten zijn niet alleen voor mij opbouwend, maar kunnen ook een ander verder brengen.

Mijn passie ligt dan niet alleen in het verzorgen en verder helpen ontwikkelen van kinderen, maar ook in het overbrengen van mijn (pedagogische) kennis en het creeëren van een omgeving waarvan we elkaar kunnen inspireren. Ik wil daarom niet alleen mijn kennis met jou delen, maar ook word ik enthousiast van het geïnspireerd worden door jouw verhalen en ervaringen.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Een quote die mij dan ook altijd bij zal blijven is: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.” Ik geloof dan ook in de kracht van samenwerking, het delen van ideeën en het samen opbouwen van positieve verandering. Zo word de wereld niet alleen mooier en makkelijker voor mij, maar ook voor ouders en collega’s. En voor jou, onder welke groep jij je ook geroepen voelt!

Jouw inbreng en verhalen zijn dus ook mijn bouwstenen van inspiratie, dus laat gerust een reactie of kritische noot achter onder mijn blogs en social media berichten. Samen komen we verder!

Welkom in mijn wereld van samenwerking, inspiratie en groei.

Liefs, Joanne

Wie ben ik?

Mijn naam is Joanne. Ik ben opgegroeid in Woerden, maar woon nu met mijn lieve man Marcin in Kerkdriel, een dorp in de buurt van Den Bosch. Over hem zullen jullie vast nog veel vaker een blog lezen.

Studie & Ervaringen

In 2014 kwam ik als 15 jarige voor de keuze wat ik wilde gaan worden. Mijn passie om kinderen te helpen ontwikkelen in een veilige omgeving heb ik altijd al gehad. Toch twijfelde ik nog een beetje. Maar uiteindelijk startte ik de opleiding Onderwijsassistent met het beeld dat ik naar de PABO zou gaan. 4 jaar later, eenmaal met mijn diploma in de hand wist ik dit niet meer zo zeker.

Ik startte de opleiding Social Work, om kinderen in de problemen te helpen. Uiteindelijk bleek dit niet wat ik zocht. Ik stopte en startte met werken op een kinderdagopvang en Buitenschoolse Opvang waar ik aan de slag ging als Pedagogisch medewerker. En nu, een paar jaar later ben ik ondertussen geswitched naar een kinderdagverblijf waarbij de visie meer mijn visie is. Daar geniet ik nu volop van het werk waarbij de Trots, het thuis voelen & Natuurbeleving van een kind centraal staan.

Waarom Inspiration NL?

Soms is het nodig om een frisse start te maken en jezelf opnieuw uit te vinden. Na een tijdlang mijn Instagram-account, Inspiration_NL, te hebben bijgehouden als een inspiratiepagina, besefte ik dat ik mezelf niet volledig kon uiten en de andere bloggers en Instagrammers niet kon bijhouden. Dat was het moment waarop ik besloot dat het tijd was voor een nieuwe start.

En hier is het, de nieuwe Inspiration_NL! Op deze blog ga ik me bezighouden met allerlei aspecten, maar mijn focus zal vooral liggen op het delen van inspiratie voor het werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Denk aan leuke activiteiten, heerlijke recepten, creatieve knutselwerkjes en handige werkbladen.

Je kunt me niet alleen hier op mijn blog volgen, maar ook op Instagram als @inspiration_nl en op Facebook als Inspiration NL. Op die manier kun je altijd op de hoogte blijven van de laatste updates, tips en inspiratie.

Heb je vragen of suggesties? Laat het me zeker weten! Ik sta open voor alle feedback en ideeën.

Ik hoop dat je mijn blog leuk zult vinden en boordevol inspiratie zult raken. Samen gaan we op ontdekkingsreis door de wereld van leuke activiteiten, smakelijke gerechten en creatieve knutselwerkjes. I hope you will be inspired!

Liefs, Joanne

Ik ben dol op...

Al vanaf kind af aan ben ik dol op spelletjes. Bordspellen, kaartspellen, computerspellen. Alles is leuk! Vooral een gezelschapsspel met familie of vrienden vind ik erg leuk om te doen.

Ook ben ik dol op erop uit gaan. Of dat nu wandelen langs het strand is, een dagje naar de efteling of een vakantie naar een prachtige plek. I am in!

 

Daarnaast zijn feestjes en lekker eten of drinken ook favoriet bij mij. Geef mij een lekker wijntje en leuke muziek of een gezellig avondje op een terras met wat lekkers te eten en ik heb de tijd van mijn leven.

Joanne - Zwarte Short & Oranje top

Get inspired!

Inspirationnl.com is speciaal voor jou, als Pedagogisch professional. Of gewoon voor jou als je eventjes niet aan het werk bent als pedagogisch medewerker en even geen juf of meester bent. Hier vind je dagelijks entertainment en inspiratie op het gebied van lifestyle en onderwijs.

This is me

Een klein stukje uit mijn leven vind je op instagram & facebook. Volg je mij ook?

Joanne - Zwarte Short & Oranje top

Blogger & content creator

Op www.inspirationnl.com, Facebook & Instagram

(Mede)eigenaresse van Feest enzo

Je vindt ons op www.feest-enzo.com

Joanne en Anouk

Pedagogisch medewerker

Kinderdagverblijf & Buitenschoolse opvang